.

Επιχειρηματική Αποστολή της ANCONAV στην Αθήνα

logo_anconavΕπιχειρηματική αποστολή από εκπροσώπους της Ένωσης Ρουμανικών Ναυπηγείων (ΑNCONAV) θα υποδεχθεί την ερχόμενη εβδομάδα η ΗΕΜΕΧΡΟ – Έλληνες Κατασκευαστές Ναυτιλιακού Εξοπλισμού. Η συνάντηση πραγματοποιείται σε συνέχεια του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών, που υπογράφηκε το 2014.

Η αντιπροσωπεία της ANCONAV θα αποτελείται από τα ναυπηγεία Damen Shipyards Galati, Constanta Shipyards καθώς και το Ductil Buzau.

Στο Πειραιά θα παρευρεθούν και οι εταιρείες Icepronav Engineering Galati , η Ship Design Group Galati καθώς και η Menarom PEC Galati που θα εκπροσωπείται από τον κο Vergiliu Vals, Managing Director.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν τέλος και οι εταιρείες, Mediator Co. Ltd η MD Marine Engineering Galati, καθώς και η PA Libra Co. Ltd.

Στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης των σχέσεων μεταξύ των δύο εταίρων, η επιχειρηματική αποστολή της ANCONAV, θα συμμετάσχει σε εκδήλωση γνωριμίας, όπου τα ενδιαφερόμενα μέρη θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τους αντιπροσώπους της ANCONAV. Η επικείμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Απριλίου, στις 9:00 πμ.