.

Σε όλα τα μεγάλα ναυτιλιακά event δηλώνει παρόν η ΗΕΜΕΧΡΟ

Στα μεγαλύτερα ναυτιλιακά event σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν οι Έλληνες Κατασκευαστές Ναυτιλιακού Εξοπλισμού – HEMEXPO. Μέσα σε διάστημα ενός περίπου μήνα η HEMEXPO είχε δυναμική παρουσία στη μεγαλύτερη έκθεση της Ν. Κορέας στη «Koremarine 2015», ενώ ακολούθησε η Ολλανδία και η συμμετοχή της στη «Europort Rotterdam 2015». Σειρά έχει τώρα ακόμα μια μεγάλη ναυπηγική χώρα, η Κίνα και η «Marintec 2015» που διεξάγεται 1 με 4 Δεκεμβρίου στη Σαγκάη.

Στις δύο εκθέσεις που προηγήθηκαν η ελληνική αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα πρωτοπόρα και καινοτόμα προϊόντα που παράγουν οι εταιρείες της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εταιρεία D. KORONAKIS S.A. η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις στη «Koremarine 2015» χάρη στην αντοχή των σχοινιών ναυτιλίας που παράγει, η οποία φτάνει ακόμα και σε επίπεδο lifetime.

Στην ναυτιλιακή έκθεση της Κίνας, θα συμμετέχουν περισσότεροι από 2.000 εκθέτες και θα την επισκεφτούν περισσότεροι από 60.000 επαγγελματίες και στελέχη της ναυτιλιακής βιομηχανίας από όλο τον κόσμο. Στόχος του «Ελληνικού Περιπτέρου», όπως οι ίδιοι οι κινέζοι εκθέτες το προσδιορίζουν, προκειμένου να τιμήσουν την ελληνική αντιπροσωπεία, είναι να δώσει συνέχεια στη επιτυχημένη επιχειρηματική αποστολή του περασμένου Ιουλίου. Κατά τηIMG_0773 διάρκεια του ταξιδιού υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της ΗΕΜΕΧΡΟ και του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Κίνας (CCCME), το οποίο θεωρείται προπομπός για την περαιτέρω συνεργασία με τα μεγαλύτερα ναυπηγεία της χώρας.

Στο «Ελληνικό Περίπτερο» θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους 12 εταιρείες της HEMEXPO και πιο συγκεκριμένα οι ALUMINOX, DECON, ERMA FIRST, FARAD, KLEEMANN, MALLIOS, NANOPHOS, PRISMA ELECTRONICS, PSYCTOTHERM, RAYCAP, SELMA και UTECO.